LET OP!:

Wij zijn met vakantie van donderdag 20 juni t/m zaterdag 29 juni 2024

Vanaf dinsdag 2 juli zijn wij weer normaal bereikbaar

Voor spoedgevallen kunt u contact opnemen met eric@smebo.nl

Bekijk wat wij kunnen

Zonder poespas kunnen wij het voor u fixen.

Moderniteit en Transparantie

Bij SMEBO Kozijnen Kerkrade combineren we geavanceerde bouwtechnieken met strakke esthetiek om uw ruimte te transformeren. Dit project belichaamt onze toewijding aan kwaliteit en design, met uitgestrekte glazen panelen die naadloos integreren met de minimalistische architectuur. Elk project is een stap richting innovatie en licht in uw dagelijkse leven.

Kostenbesparing en Garanties
Kostenbesparing en Garanties

Als selectdealer van Profel profiteert u bij SMEBO van directe aankopen, wat leidt tot aanzienlijke kostenbesparingen. Bovendien neemt Profel de volledige garantie op zich, inclusief montage, wat u extra zekerheid en gemoedsrust biedt.

Natuurlijk Licht

Kom dichter bij de natuur

Ontdek de perfecte harmonie van hout en glas in onze designs.

Deze ruimte, verrijkt met natuurlijk licht en elegante constructie, biedt een naadloze verbinding met de buitenomgeving, perfect voor elke setting die waarde hecht aan esthetiek en functionaliteit.

Klantenservice en Nazorg
Klantenservice en Nazorg

Bij SMEBO Kozijnen Kerkrade streven we ernaar om niet alleen producten van topkwaliteit te leveren, maar ook een klantenservice die daarbij past.

Innovatie in Actie

Efficiëntie Door Technologie

Met state-of-the-art apparatuur zetten we de norm in kozijninstallatie.

Dit project toont onze inzet voor precisie en snelheid, gebruikmakend van geavanceerde hijsmachines om het werk veilig en effectief uit te voeren.

Bij SMEBO Kozijnen Kerkrade staan innovatie en klanttevredenheid voorop.

Kom op Bezoek
Kom op Bezoek

Maak een afspraak om langs te komen

Vul het contactformulier in om een afspraak te maken of uw vragen te stellen.

Showroom

Showroombeleving bij SMEBO Kozijnen Kerkrade

Ontdek de unieke ervaring van onze ruime, 300 m² grote showroom in Kerkrade. Hier kunt u persoonlijk de kwaliteit, diversiteit en finesse van Profel kozijnen ervaren. Onze deskundige adviseurs staan klaar om u door ons assortiment te leiden, demonstreren de functionaliteit en beantwoorden al uw vragen.

Offerte?
Offerte?

Wilt u een offerte aanvragen, of een prijsindicatie verkrijgen?

Esthetiek en Aanpasbaarheid

Aandacht voor uw huis

Bij SMEBO Kozijnen Kerkrade begrijpen we dat de esthetische uitstraling van uw woning essentieel is. Daarom bieden we een breed scala aan stijlen, kleuren en materialen voor onze Profel kozijnen. Of u nu een traditionele of moderne uitstraling zoekt, wij kunnen uw kozijnen volledig aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren en de architectuur van uw woning.

SMEBO Kerkrade
SMEBO Kerkrade

Kort samengevat, perfect voor u.