LET OP!:

Wij zijn met vakantie van donderdag 20 juni t/m zaterdag 29 juni 2024

Vanaf dinsdag 2 juli zijn wij weer normaal bereikbaar

Voor spoedgevallen kunt u contact opnemen met eric@smebo.nl

Expert Dealer van Profel

SMEBO Kerkrade

SMEBO Kozijnen Kerkrade, als uw vertrouwde selectdealer van Profel, staat synoniem voor compromisloze kwaliteit en ongeëvenaarde expertise in de wereld van aluminium, kunststof en houten kozijnen. Onze samenwerking met Profel, een gerenommeerde fabrikant, weerspiegelt onze toewijding aan het leveren van niets minder dan het allerbeste. Bij SMEBO Kozijnen Kerkrade, begrijpen we dat het kiezen van kozijnen meer is dan alleen een functionele beslissing; het is een keuze voor zekerheid, esthetiek en duurzaamheid.

In 2011 hebben we, in nauwe samenwerking met Profel, onze showroom getransformeerd tot een state-of-the-art ruimte van ongeveer 300 m². Deze moderne, informatieve showroom is het kloppend hart van onze passie voor kwaliteitskozijnen, waar wij u met trots en deskundigheid begeleiden. Hier onthullen we de superieure constructie van Profel kozijnen, hun ongeëvenaarde inbraakwerendheid, de esthetische aantrekkingskracht, en hun rol in energiebesparing - allemaal doorslaggevende factoren die uw huis transformeren.

Bij SMEBO Kozijnen Kerkrade, de exclusieve vertegenwoordiger van Profel in Limburg, is het selectdealerschap meer dan een titel. Het is een belofte van kwaliteit en vakmanschap. Geselecteerd door Profel op basis van strenge criteria zoals vakmanschap, klantbenadering, nazorg en service, is onze status als selectdealer een bewijs van onze toewijding aan uitmuntendheid.

Als klant van SMEBO profiteert u direct van dit selectdealerschap. Wij kopen onze materialen rechtstreeks van Profel, wat resulteert in lagere prijzen voor u. Bovendien, mocht er onverwachts iets misgaan, dan neemt Profel de volledige garantie op zich, inclusief de montage. Dit biedt u de geruststelling en zekerheid die u verdient.

Onze filosofie is gebaseerd op duurzaam ondernemen. Terwijl sommige bedrijven in onze branche kiezen voor snelle winsten met minimale service, kiezen wij voor een langetermijnvisie. SMEBO is trots op haar meer dan 30 jaar lange geschiedenis, een periode waarin we zijn uitgegroeid tot een stabiel en sterk bedrijf. De beste reclame voor ons is de mond-tot-mondreclame van onze tevreden klanten, en daarvan krijgen wij bij SMEBO volop!

Wij nodigen u uit om onze showroom te bezoeken, waar u zelf kunt ervaren waarom SMEBO Kozijnen Kerkrade de juiste keuze is voor uw huis. Ontdek de kwaliteit, vergelijk onze prijzen en laat u overtuigen dat u bij SMEBO altijd waar voor uw geld krijgt. Uw tevredenheid, nu en in de toekomst, staat bij ons voorop.